25.4.2019. 16:13
1
Polumaratonci u Banjoj Luci trčali u majicama s likom Ratka Mladića
Na polumaratonu "GoPro RMC Banja Luka Half Marathon", koji je održan 20. aprila u Banjoj Luci, grupa učesnika trčala je u majicama s likom Ratka Mladića.

Fotografiju je sa zaprepaštenjem na svom Facebook profilu objavio novinar i kolumnista Dragan Bursać.

- Na fotografiji vidite mladiće kako trče banjalučki polumaraton s fotografijama ratnog zločinca Ratka Mladića. E sad, zamislite kako mladi ljudi, njihovi vršnjaci, trče berlinski maraton s Hitlerom ili Geringom na majicama - napisao je Bursać na svom Facebook profilu.

Ratka Mladića je Haški tribunal prvostepenom presudom proglasio krivim za genocid u Srebrenici, progon Bošnjaka i Hrvata širom BiH, terorisanje stanovništva Sarajeva i uzimanje pripadnika UNPROFOR-a za taoce. Osuđen je na doživotni zatvor, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.