24.5.2019. 10:19
1
Zastupnica SDA poručila: Samra nije fašista, a boji se samo dragog Boga
Nakon što je zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević izljevom govora mržnje na društvenim mrežama ponovo izazvala žestoku reakciju javnosti, ona se opet oglasila sinoć.

"Kome smeta istina!!! Samra nije izabrana da šuti!!! Samra govori istinu i samo istinu. Samra se boji samo dragog Boga. Samra ne mrzi nikoga", napisala je Ćosović-Hajdarević na svom Facebook profilu. 

Osim toga, Ćosović-Hajdarević je konstatovala da je takozvana najbolja Vlada KS u proteklim mjesecima smijenila s funkcije četiri funkcionera. 

"Nova vlast u KS smijenila je policijskog komesara Mevludina (Halilovića) i postavila Milorada (Bašića), otjerala Selima (Babića) sa mjesta direktora KJKP Rad, a postavila Veru Arnautović, smjenila predsjednika NO TV SA Hajrudina Hrvačića i postavila Vlastimira Mijovića, a tu je i umjesto direktorice Edine Fazlagić došla Kristina Ljevak", istakla je Ćosović-Hajdarević.

Na kraju je kritičarima poslala poruku: Ne pravite mene fašistom i mrziteljicom, ovo ste vi uradili!!! Šta ovdje nije jasno? Ovo je istina i ovo su činjenice.

Na prethodni post Samre Čosović-Hajdarević reagovali su i iz Vijeća za štampu u BiH, ali i novinarka i urednica u Buybooku Kristina Ljevak čijom nominacijom za direktoricu TVSA je zastupnica u Skupštini KS-a bila inspirisana kada je objavila huškački komentar.





(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.