29.5.2019. 12:33
0
"Car je go i to treba reći. Čovjek koji uzima 2.000 KM za “potkivanje” nije uhapšen. Ja ne želim da živim u “potkovanoj” državi"
Pred zgradu Suda stigli članovi grupe Pravda za Davida, kao i porodica ubijenog Dženana Memića. Udruženje Bosanska čast iz Zenice također je stigla na proteste, te su kako kažu odazvali se na poziv Mektića. Na proteste je došao i Emir Hadžihafizbegović, koji je također pozvao građane na okupljanje.

Hadžihafizbegović istakao je da je došao da podrži skup zato što ulicama hodaju ratni zločinci što u zgradi Suda BiH sjedi čovjek koji podržava Milorada Dodika koji ruši državu. 

"Car je go i to treba reći. Pitam Tegeltiju ako se on boji, šta bismo onda mi trebali“, kazao je Hadžihafizbegović.

Dakle, čovjek koji uzima 2.000 KM za “potkivanje” nije uhapšen. Taj čovjek nije priveden, i dalje radi svoj posao. Ja ne želim da živim u “potkovanoj” državi, poručio je Hadžihafizbegović.
 
„Tužilaštvo očito postoji da štiti interese SDA, SNSD i HDZ, ali i neke druge stranke i lidere. Ogorčeni smo maksimalno. Neko od nas ukrade metar drva ide u zatvor, a veliki kriminalci su na slobodi“, kažu Zeničani iz Bosanske časti.


(Patria/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.