15.6.2019. 11:42
0
U Hrvatskoj uhapšen Mladen Džidić, bjegunac iz mostarskog zatvora
Mladen Džidić, osuđeni ubica i bjegunac iz mostarskog zatvora, za kojim je Interpol u Sarajevu raspisao crvenu tjeralicu, uhićen je u Hrvatskoj.

Prema pisanju medija, Džidić je uhapšen prije tri dana u jednom stanu u Sesvetama, gdje je pronašao utočište, te mu je određen pritvor do polovine avgusta.

Njemu se izgubio trag kada se nakon redovitog dopusta, koji je trajao do 11. januara, nije vratio u Kazneno-popravni zavod Mostar.

Džidić je osuđen na sedamnaestogodišnju kaznu zatvora zbog ubojstva Crnogorca Branislava Obradovića u listopada 2009. godine, a prije sedam godina prebačen je iz Kazneno-popravnog zavoda Zenica u Mostar.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.