21.6.2019. 22:27
0
Gras propustio 15.218 vožnji u Hadžićima
Vijećnici Općinskog vijeća Hadžići na jučerašnjoj sjednici su usvojili odluke o zaštiti izvorišta vode za piće Pazarić, Hadžići, Tarčin i Gornji Zovik.

Vijećnici su potvrdili imenovanje člana Skupštine JKP Komunalac Hadžići Aldina Ramića do 28. jula 2020. Usvojena je i Informacija o stanju bespravne gradnje za 2018. U Informaciji stoji da je urbanističko-građevinska inspekcija u toku 2018. vršeći inspekcijski nadzor, u postupku imala novih 256 predmeta. Vijećnici su imali brojne primjedbe na KJKP Gras i nisu usvojili Informaciju o radu.

- Javni gradski prevoz putnika odvija se na četiri autobuske i devet minibuskih linija. Broj propuštenih vožnji u 2018. je 15.218. Dugotrajne procedure nabavke vozila, rezervnih dijelova, žalbeni postupci odražavaju se dijelom na funkcionisanje javnog gradskog prevoza putnika, navodi se u Informaciji o radu KJKP Gras za 2018, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.