25.6.2019. 11:50
0
Masovna tuča Roma, trojica povrijeđena, dvojica uhapšena
Najmanje 18 osoba potuklo se na rotoru ulice Mate Vlašića kod porečkog ''Kauflanda'' u ponedjeljak oko 21:15 sati. U sukobu su, prema policijskom izvještaju, povrijeđene tri osobe, od čega dvije lakše.

Nezvanično, dvije osobe su uhapšene. Navodno su svi sudionici tuče bili pripadnici romske populacije. Sukob je kod rotora na ulazu u ''Kaufland'' izbio između tri osobe, a nedugo zatim je pristiglo njih 15 koji su se uključili u obračun. 

Po dolasku policije jedan dio se razbježao, a ostale je smirila policija. U sukobu su, također, oštećena dva vozila. Policija radi na događaju i rasvjetljava sve okolnosti.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.