10.7.2019. 17:56
0
Komšić - Inzko: Potrebno unaprijediti vladavinu prava u BiH
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić primio je danas visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka s kojim je razgovarao o više otvorenih pitanja, s posebnim akcentom na trenutnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini.

Posebno je istaknuto i to da je potrebno unaprijediti vladavinu prava u našoj državi, te da u tom smislu treba učiniti sve dodatne napore da se provedu potrebne reforme.

Također, sagovornici su se suglasili da je nužno što prije provesti neophodne reforme kako bi se unaprijedile težnje BiH ka pridruživanju Evropskoj uniji, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.