17.7.2019. 14:16
0
Jägermeister Main Stage "zapalio" atmosferu na Tjentištu
Ako ste ovog vikenda kampirali na Tjentištu onda niste mogli a da ne osjetite užarenu atmosferu koja se širila sa Jägermeister Main Stage-a. Ovogodišnje izdanje OK Festa donijelo je mnogo pozitivne energije, nova poznanstva, ples do jutra u društvu prijatelje i vrhunske glazbne performanse regionalnih i svjetskih muzičara.

Brkovi, Goblini, Edo Maajka, Dubioza kolektiv, Helem Nejse, Partibrejkerski, Pips Chips i Videoclips, su samo dio line upa glavnog stagea koji su energičnim nastupima doveli atmosferu do usijanja. 

Posebnu poslasticu Jägermeister main stage donio je zadnju noć Festivala, predstavivši publici na Tjentištu internacionalnu zvijezdu, grupu Franz Ferdinand. Energičnim nastupom Franz Ferdinand je publiku držao na nogama do zadnjeg takta nastupa. 

Ljubitelji najpoznatijeg njemačkog likera, na Festivalu bili su prepoznatljivi po fluroscentnim crtežima na tijelu. Jäger zona bilo je mjesto gdje je vještim rukama crtač Ante ispunjavao želje posjetitelja. Pored toga, po prvi put na OK FESTU, predstavljen je novi Jägermeister COOL PACK, namjenjen upravo ljubiteljima kampiranja, festivalske atmosfere i savršeno ohlađenog Jägermeistera. 

Još uvijek pod dojmom, Jäger ekipa sprema se za novu Festivalsku avanturu. Mnogo novih prijatelja i nezaboravnih momenata vesela ekipa ponijela je sa Tjentišta a fotografije pokazuju samo mali dio dobrog provoda na ovogodišnjem izdanju OK Festa na Tjentištu. 

Nova avantura samo što nije započela, vidimo se uskoro!

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.