18.7.2019. 15:01
0
Žestok obračun Dodika i Vukanovića: Nećeš se baviti mojom porodicom
Poslanik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović (SDS) oštro je danas kritizirao predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Tom prilikom Dodik je Vukanoviću poručio da se neće baviti njegovom porodicom, jer će imati problem s njim.
Vukanović je kazao u svom obraćanju da Dodik podržava izgradnju Pelješkog mosta samo zbog Slobodana Stankovića i firme "Integral".

- Kolinda Grabar-Kitarović je na Blajburgu hvalila Milorada Dodika. Zamislite kako bi se osjećao iranski ajatolah da ga hvali predsjednik Saudijske Arabije ili Izraela - upitao je Vukanović.

Dodao je da Srbi ne bi trebali izlaziti ususret Hrvatima i zastupati njihove interese nakon svega što se desilo tokom proteklog rata te poručio da su Srbi u prošlosti pravili velike greške zbog novca.

Na sve to Dodik mu je žestoko odgovorio.

- Nećeš se baviti mojom porodicom i onim što ja radim. Ja vaše porodice ne diram. Nemojte da se igrate životima drugih ljudi jer ćete imati problem sa mnom - kazao je Dodik.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.