29.7.2019. 10:57
3
Lagumdžija optužio članove SDP-a da rade za strane službe: Ovo je odgovor Nermina Nikšića
Optužbe koje je iznio Zlatko Lagumdžija, bivši predsjednik Socijaldemokratske partije BiH na račun članova SDP-a da „rade za strane službe“ za aktuelnog predsjednika stranke Nermina Nikšića su ozbiljne i smatra da trebaju dobiti sudski epilog.

„Ako su optužbe tačne, Lagumdžije se državne institucije trebaju sjetiti za dan sigurnosti i dodijeliti mu medalju, a ako se ne sjete pa ostane bez nagrade, oni za koje se pokaže da su saradnici stranih obavještajnih službi trebaju odgovarati i ne mogu više biti članovi ne samo rukovodstva nego ni SDP-a. Međutim, ako se pokaže da je ovo ko zna koja po redu farsa u režiji Lagumdžije, onda on mora odgovarati zbog lažnog prijavljivanja i klevete“, kazao je Nikšić za današnje izdanje Dnevnog avaza. 

Predsjednik SDP-a navodi da je adresa za loše stanje u zemlji SNSD i HDZ te SDA sa svojim partnerima iz bošnjačkog bloka, te da napadi na SDP neće proći i da ostaju na strani građana.  

Govoreći o unutrašnjim odnosima u SDP-u, Nikšić ističe da plaćaju cijenu „svoje principijelnosti kolika god ona bila“.

„SDP će biti još jači na sljedećim izborima“, kazao je Nikšić za Dnevni Avaz.   

(Patria / Haris Ahbabović)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.