5.8.2019. 20:13
0
Prvi čovjek Bosanske Gradiške na kafu pozvao imama, sveštenika i župnika
Foto: Moja Gradiska
Foto: Moja Gradiska
Gradonačelnik Bosanske Gradiške, Zoran Adžić, i predsjednik Gradske skupštine, Milenko Pavlović, danas su u bašti restorana “Đerdan” u blizini graničnog prijelaza ugostili pravoslavnog sveštenika protojereja stavrofora Gojka Slijepčevića, glavnog imama u Bosanskoj Gradišci Zejnila ef. Latifovića i župnika Tomislava Topića, prenosi portal Moja Gradiška.

Piše: Haris Ahbabović

Na pitanje kojim povodom su se sastali, gradonačelnik Adžić je kroz smijeh rekao da im je namjera da se druže jedini pravi povod.

- Želimo da se opustimo u ugodnom razgovoru i da ljudima pošaljemo poruku da je naš grad otvoren i potaman za sve. Hoćemo da narod vidi da vjerske organizacije nisu neke zatvorene ustanove i da je druženje normalna i poželjna stvar – istakao je gradonačelnik Zoran Adžić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.