6.8.2019. 20:12
4
Kakva fotografija iz Sarajeva: Parkirao vozilo na travnatu površinu tražeći hlad, uprkos brojnim slobodnim mjestima
Foto: Dnevni Avaz
Da ljudska bahatost prevazilazi sve granice pokazuje i fotografija koju je objavio Dnevni Avaz, a koja je snimljena na Ilidži.

Naime, nesavjesni vozač, pored oko 100 praznih parking mjesta, ispred jednog hotela u Sarajevu, popeo je svoj automobil na nekoliko metara travnate površine.

Još je zanimljivije, što se na tih nekoliko metra travnjaka, nalazi mali žbun, pa je za pretpostaviti da je vozač naumio da automobil skloni s asfalta i iskoristi hladovinu, a tako je automonil parkirao na zelenu površinu.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.