9.8.2019. 15:10
0
JU Dom zdravlja KS u ponedjeljak organizira cjelodnevne dežure
FOTO: Source.ba / Arhiva
Javna Ustanova Dom zdravlja Kantona Sarajevo zbog obilježavanja Kurban - bajrama u ponedjeljak, 12.augusta, organizovat će cjelodnevne dežure od 07.30 do 20.00 sati.

Dom zdravlja Centar, Vrazova 11, dežurat će za Optine Centar i Stari Grad,  Dom zdravlja Novo Sarajevo , Bihaćka 2, dežurat će za Općinu Novo Sarajevo i Novi Grad,  Dom zdravlja Ilidža, Mustafe Pintola 1, dežurat će za Općinu Ilidža,  Dom zdravlja Hadžići  dežurat će za Općinu Hadžići, Dom zdravlja Vogošća, Igmanska 52, dežurat će za Općinu Vogošća, a Dom zdravlja Ilijaš, Bogumilska 6, dežurat će za Općtinu Ilijaš.

 Ambulanta porodične medicine Trnovo dežurat će za Općinu Trnovo. Dežura na ovom lokalitetu trajat će od 8.00 do 16.00 sati, saopćila je Pres-služba JU Domovi zdravlja Kantona Sarajevo.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.