22.8.2019. 11:11
0
Sjekirom napao punca: Nanio mu teške povrede, neizvjesne prognoze
U Bosanskoj Gradišci sinoć je uhapšen G. M., koji se sumnjiči da je u mjestu Laminci sjekirom nanio tjelesne povrede drugoj osobi, saopćeno je iz MUP-a RS.
Povrijeđenom muškarcu je ukazana ljekarska pomoć u bolnici, nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar RS.

Srpskainfo prenosi da je uhapšeni Gorana M. (39) osumnjičen da je nanio tjelesne povrede puncu Milanu M. (57). Izvor iz istrage otkrio je da je slučaj policiji prijavio uhapšeni zet.

- U prijavi se navodilo da je punac prvo napao zeta te da je on u samoodbrani uzvratio i sjekirom u glavu udario Milana M. - naveo je izvor iz istrage.

Zdravstveno stanje Milana M. je izuzetno teško i sve daljnje prognoze su neizvjesne. Motiv porodične drame su neraščišćeni odnosi između zeta i punca.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.