22.8.2019. 12:53
7
Vlasnik zapaljenog Maseratija na Alipašinom Polju, Muharem Ferhatović: Auto mi je možda zapalio muž od ljubavnice!
Muharem Ferhatović je vlasnik skupocjenog Maseratija, koji je jutros oko pola četiri zapaljen na Alipašinom Polju u Sarajevo, piše danas Dnevni Avaz.

- Desilo se ujutro oko tri, pola četiri. Sestra je čula da se pali auto. Neko je od ovih ljudi došao i palio mi auto, a nisam nikome ni kriv ni dužan - kaže Ferhatović za Avaz.

Na pitanje Avaza pada li mu na pamet ko bi to mogao uraditi, Muharem odgovara da bi to mogao biti muž od njegove ljubavnice.

- Ne mislim da je to uradila ona. Ona bi i oprala auto, a kamoli zapalila. On je to uradio zbog ljubomore - kaže Ferhatović.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.