23.8.2019. 11:30
0
Izmjene u odvijanju saobraćaja u Sarajevu zbog nastupa DJ-a
Zbog nastupa DJ Solomuna i privremene potpune obustave saobraćaja u dijelu ulica Mula Mustafe Bašeskije i Maršala Tita u petak, 23. augusta od 21 sat pa do kraja radnog vremena će doći do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza, saopćeno je iz GRAS-a.

Tramvajski saobraćaj odvijat će se preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola - Baščaršija - Tehnička škola.

"Autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom.

Regulaciju saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja u navedenim ulicama u kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, saopćeno je iz preduzeća GRAS.

(Fena/Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.