25.8.2019. 22:29
1
Mladić iskrvario na asfaltu na Vojničkom Polju, ubica ima svega 15 godina, uhapšena još jedna osoba koja je učestvovala u tuči
FOTO: Avaz
U tuči koja se večeras dogodila oko 19:00 sati u sarajevskom naselju Vojničko Polje smrtno je stradala jedna maloljetna osoba, dok je jedna osoba povrijeđena.

Na licu mjesta okupio se veliki broj građana koji su vidno uznemireni zbog nemilog događaja. Osumnjičeni za ovo ubistvo je uhapšen, dok je u sukobu povrijeđena još jedna osoba.

Nezvanično, u tuči je učestvovalo nekoliko maloljetnih osoba, a korišteni su noževi, te sjekira. Prema riječima prolaznika maloljetnici su ovaj sukob planirali od ranije.

Naime, 15-godišnjak je ubio dvije godine starijeg momka, a jasno je da su obje osobe malojetne. 

Nakon što je izbila tuča, jedan od mladića je pritekao u pomoć drugom momku, ali mu je 15-godišnji ubica zadao ubodne rane, zbog kojih je ubrzo iskrvario na asfaltu, te preminuo. 

Cijelo područje u ulici Adija Mulabegovića je ograđeno policijskim trakama, a uviđaj je u toku. 

Uhapšena je još jedna maloljetna osoba, pored ubice, koja je učestvovala u kobnoj tuči na Vojničkom Polju. Već smo spomenuli da je jedna osoba u tuči povrijeđena i da je upućena na KCUS na liječenje.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.