28.8.2019. 15:09
0
Općina Stari Grad uvela viber broj na koji građani mogu prijaviti neregularnosti Inspekciji
U cilju poboljšanja komunikacije i što boljeg djelovanja na terenu, Općina Stari Grad uvela je viber broj na koji će građani moći poslati poruke i fotografije Službi za inspekcijske poslove Općine Stari Grad.

Na ovaj korak Općina Stari Grad odlučila se radi bržeg i efikasnijeg djelovanja u okviru svojih nadležnosti, a to je uglavnom kontrola nedozvoljenog zauzimanja javne površine, nelegalne gradnje i u slučajevima kada nisu sanirani prokopi na saobraćajnicama, saopćeno je iz ove općine.

Iz Službe za inspekcijske poslove mole građane da u fotografijama, porukama i prijavama koje šalju pojasne predmetnu situaciju i lokalitet, te da se javljaju radnim danima od 07:30 do 16:00 sati.

"Svaki zahtjev ćemo detaljno analizirati i po procjeni izlaziti na teren, a na nepotpune zahtjeve ne možemo reagovati. Služba za inspekcijske poslove neće odgovarati na poruke i fotografije putem vibera“, kazali su u Službi za inspekcijske poslove.

Ukoliko građani koji izvrše prijavu putem vibera budu željeli povratne informacije o upućenoj prijavi, mogu se obratiti nadležnoj službi. Također, sve prijave Službi za inspekcijske poslove mogu se uputiti i na službeni email inspekcija@starigrad.ba.

Poruke i fotografije Službi za inspekcijske poslove možete slati putem viber broja 061 225 800.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.