3.9.2019. 18:34
0
Mlada Naida Č. oduzela sebi život tako što je aktivirala bombu u stanu: Zeničane uznemirila eksplozija u zgradi
FOTO: Dnevni Avaz
Mještani stambenog kompleksa Makovi na Crkvičkom Brdu u Zenici šokirani su događajem koji se protekle noći dogodio u njihovom komšiluku, prenosi danas Avaz.

Podsjećanja radi, 22-godišnja Zeničanka Naida Č. počinila je samoubistvo aktiviranjem ručne bombe u stanu gdje je živjela sama.

Kako pričaju za Avaz vidno uznemireni mještani, posebno oni u Lameli A, gdje je živjela djevojka, čuli su jak udarac.

⁃ Čuo se jak udar, poput detonacije! Odmah sam skočila iz kreveta, budući da sam spavala. Mislila sam najprije da je nešto u ''Željezari'' eksplodiralo. Nisam mogla, iskreno, ni pomisliti da je neko aktivirao bombu u svom stanu. Ubrzo su stigli policija i Hitna, a onda sam shvatila da se nešto desilo u našem ulazu - priča mještanka Majkova, inače komšinica stradale Zeničanke.

Podsjećanja radi, do nazapamćene tragedije došlo je sat poslije ponoći, kada je mlada Zeničanka, iz još nepoznatih razloga, aktivirala bombu i odlučila oduzeti sebi život.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.