7.9.2019. 17:51
3
Momak Naide Čičak koja je izvršila samoubistvo: Sve je bilo lijepo nekoliko mjeseci, a onda su počeli ljubomora i ružno ponašanje
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
"Ni ja, ali ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak oduzela svoj život i život našeg djeteta", rekao je ovo u razgovoru za Dnevni Avaz Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke.

Podsjećanja radi, 22-godišnja Zeničanka Naida Čičak izvršila je samoubistvo u zgradi tako što je aktivirala ručnu bombu.

Hedžić danas živi u Njemačkoj. S Čičak se upoznao krajem prošle godine, a za Novu godinu ozvaničili su vezu, prenosi Avaz.

- Sve je bilo lijepo nekoliko mjeseci. A onda su počeli ljubomora, ružno ponašanje. Posvađali smo se kada se počela javljati mojoj porodici, prijateljima. Sve sam tolerirao dok nisam saznao da me prevarila. Tada sam čvrsto odlučio da prekinemo vezu - priča Hedžić za Avaz.

Tvrdi da mu se tragično nastradala Čičak javila nekoliko dana nakon svađe i rekla da je trudna.

- Odmah sam otišao kod nje. Pričali smo o svemu. Rekao sam joj da se ne brine, da ću biti uz nju i dijete. Moji nam nisu dali podršku jer je ranije pravila scene. Ali, majka mi je rekla da će, šta god odlučim, biti uz mene - rekao je ovaj mladić za Dnevni Avaz.

- Rekla mi je: “Ili ćeš sada ostati ovdje u stanu, sutra me oženiti i više nikako ne ići kući ili smo završili.” Pokušao sam objasniti da ne žurimo, jer ja ne radim. Nije razumjela. Zato sam ustao i otišao kući - priča on.

Poslije toga, tvrdi, počele su teške i mučne situacije za njega i porodicu, pa je odlučio otići u Njemačku, o čemu je obavijestio i samu Naidu.

- Rekao sam joj da ne bježim od djeteta i odgovornosti, da ću uraditi sve što treba za dijete, ali da s njom ne želim imati ništa. Ali, ona je prijetila da neću vidjeti dijete. Nakon toga se nismo čuli – govori Hedžić.

- Ne bježim od toga da joj je bilo teško što sam je ostavio, ali ne mogu biti s nekim na silu. Najvažnije je da se nisam htio odreći djeteta. Uostalom, ona je oduzela i moje dijete – zaključio je Hedžić.

Stradala Čičak poslala je Hedžićevoj sestri fotografiju bombe i nagovijestila šta planira. O svemu su, kaže, obavijestili policiju, prenosi Dnevni Avaz.

- Došla je pred našu kuću dvadesetak dana prije samoubistva, navodno da baci bombu. S njom su bila dvojica muškaraca. Sve je prijavljeno u policiji, slike, prepiske. No, rekli su nam da su to dječije igre - govori Hedžić.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.