9.9.2019. 12:16
15
Efendija Velić nakon povorke: Došli su čak i iz Grčke, Albanije i cijele regije da bi ovdje zaprljali ono što je šehidska krv očistila...
Efendija Muhamed Velić oglasio se na svom Facebook profilu nakon jučerašnjeg održavanja prve BH Povorke ponosa.

Nimalo zadovoljan što se isto okupljanje dogodilo, poručio je da je to sramota za Sarajevo.

Negov post prenosimo u cijelosti:

"Pust je bio grad. Nijemo su i uplakano stajale zgrade. Normalan svijet iz kuća i stanova svojih nije izlazio ili je otišao daleko. Daleko i još dalje. Ali, gdje god da ode čovjek, pa i na kraj svijeta, osjeća nemir i bol u duši. Jer su se glavne ulice, u samom centru grada, isprljale. Došli su čak i iz Grčke, Albanije i cijele regije da bi ovdje zaprljali ono što je šehidska krv očistila.
Trebat će vremena da to ponovo sve zablista. Da se kiše ispadaju. Da se suze izliju. Da snjegovi napadaju. Da sunca izgriju. Da vrijeme odradi svoje.
Svako pripada samome sebi i onima koji su mu slični.
Svakom pripada ono što je uradio, želio i mislio.
A Bog sve zna", napisao je Velić.


(Lejla Trle) 
15
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.