11.9.2019. 11:57
0
Zmaj od Šipova na infuziji i u teškom stanju
Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, na infuziji je i u teškom je stanju, potvrdio je to za Avaz njegov advokat Duško Tomić.

Piše: Haris Ahbabović

Ilija Grahovac se nalazi u pritvoru, a počeo je štrajk glađu 4. septembra kada je pritvoren zbog, kako je navedeno, neodazivanja na ročište u Općinskom sudu Mrkonjić-Grad, gdje mu se sudi za nanošenje lakših tjelesnih povreda.

- Zmaj je u teškom stanju, na infuziji je, upravo krećem za Banju Luku da ga obiđem. I dalje odbija hranu i vodu. U međuvremenu, narod u Šipovu se organizirao i napojili su mu stoku koja više nije gladna. I pored toga, on ne želi da prekine štrajk glađu - napominje advokat Tomić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.