20.9.2019. 8:14
0
Istražitelji u Basarićevom vozilu pronašli tragove krvi, Irma imala povredu nanesenu tupim predmetom
Senad Basarić (59), osumnjičeni za ubistvo Irme Forić (53), pripadnice Granične policije BiH, bio je u srijedu lak plijen za sarajevsku policiju koja ga je uhapsila u 7:30 sati kada se vratio na mjesto zločina, pred zgradu na Dobrinji, gdje je živio s ubijenom. Istražitelji su u njegovom vozilu Renault Megane, kojim se dovezao u ulicu Ramiza Salčina, pronašli tragove krvi.

Od izvora bliskog istrazi Avaz saznaje se da se radi o zločinu iz strasti.

Tijelo nastradale nađeno je u srijedu poslije 16 sati kada je Irmin otac prijavio policiji njen nestanak, jer mu se nije javljala na telefon. U stan na trećem spratu s policijom su ušli otac i Irmin zet. Na vratu ispod uha imala je vidljivu povredu za koju je utvrđeno da je nanesena tupim predmetom.

Sarajevski advokat Omar Mehmedbašić kazao je da je osumnjičeni negirao ubistvo tvrdeći da je riječ o nesretnom slučaju te da se pokušao ubiti, piše Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.