20.9.2019. 11:25
0
Hapšenje u Rogatici: Tražili bjegunca, pronašli mu i oružje
Pripadnici Policijske stanice Rogatica jučer su u mjestu Štavanj kod Rogatice uhapsili Nj. T., za kojim je bila raspisana potjernica Policijske uprave Banja Luka.
Kako saznaje Avaz, riječ je o Njegošu Tomiću, aktivisti „Trećeg bloka“. Tomić se sumnjičio za krivično djelo narušavanje javnog reda i mira. 

Prema nepotvrđenim informacijama, radi se o dešavanjima na Trgu Krajine u Banjoj Luci 30. decembra prošle godine.

Pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi Tomić pronađeni su puška i 70 metaka. Navodno se radi o „papovci“. Tako će protiv Tomića biti dostavljen i izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Tomić je, u međuvremenu, predat u nadležnost banjalučkim policajcima.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.