23.9.2019. 10:55
0
Nesreća u Sarajevu: U padu s objekta u izgradnji teško povrijeđen 18-godišnjak
Osamnaestogodišnji Irfan K. iz Sarajeva smješten je na Klinici za anesteziju i reanimaciju sarajevskog Kliničkog centra nakon što je u padu sa objekta u izgradnji zadobio teške i za život opasne povrede, potvrđeno je za Faktor.

Nesreća se dogodila jučer popodne u ulici Stari Alifakovac, u općini Stari Grad, a kako saznajemo, mladić je pao sa drugog sprata.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da je policiju o događaju obavijestio dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

- Povrijeđenom je na mjestu događaja pomoć ukazala ekipa Hitne medicinske pomoći, nakon čega je prevezen u KCUS, gdje je na Klinici za anesteziju i reanimaciju zadržan na daljnjem liječenju. O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđajne radnje obavili su službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo - kazali su nam u sarajevskoj policiji. 

U toku je istraga svih okolnosti koje su dovele do ove teške nesreće, piše Faktor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.