25.9.2019. 14:27
2
"Nisam glup čovjek da kažem 'dajte njima posao', a za posao od 500.000 maraka. Zineta je pljunula svima u lice"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković žestoko je reagirao na optužbe ministrice Zinete Bogunić, prenosi Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

- Kada bi samo dio optužbi koje je iznijela ministrica Bogunić bio tačan oko namještanja, ja bih se sramio hodati ovim ulicama. Nikada nismo razgovarali sami i spreman sam na poligrafu dokazivati i sigurno ću do suda ići da pokažemo o kakvoj se osobi radi. Nisam glup čovjek da kažem ''dajte njima posao'', a za posao od 500.000 maraka - kazao je Konaković.

Istaknuo je da se platforma koja je u prošlom mandatu bila planirana ticala procesa obrazovanja.

- U prošlom mandatu bili smo ucijenjeni od Ministarstva obrazovanja. Sram Vas bilo, ministrice Bogunić. Ovo što je neko napisao je preloša koncepcija napada - kazao je između ostalog Konaković.

Istaknuo je da je Zineta Bogunić pljunula svima u lice, pri tome spominjući "one koji su se digli protiv sistema, piše Avaz.

Kako je kazao, današnji "performans" odnosno izlaganje nije htio zaustaviti jer "hoće da se vidi šta je Bogunić zapravo".

Dodao je da je ovo najniži oblik ljudskosti od ministrice Bogunić i kazao da joj to nakon svega može reći otvoreno.

- Divim se Sebiji Izetbegović kako upravlja svima vama kada joj treba. Kada bi bila patriota ovu bi zemlju pogurala u pravom smjeru - kazao je Konaković.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.