27.9.2019. 13:14
2
Draško Stanivuković nasmijao sve na sjednici: Dodik gleda kada će bojler uključiti, da bude po jeftinijoj tarifi. Željka jednom otkazala sjednicu da bi se istuširala
Draško Stanivuković, jedan od organizatora današnjih protesta u Banjoj Luci zbog poskupljenja električne energije, nasmijao je sve prisutne na sjednici Narodne skupštine RS-a.

Piše: Haris Ahbabović

Stanivuković je odgovorio Srđanu Mazalici, zastupniku SNSD-a, koji je savjetovao građane na društvenim mrežama kako da troše struju.

"Ja sam čuo da Dodik isto gleda kada će bojler uključiti, da bude po jeftinijoj tarifi. Željka jednom otkazala sjednicu da bi se istuširala kad je jeftinija struja. Gleda i fen kada će da upali, pa eto, zato imaju milione", rekao je Stanivuković, a onda je replicirao Mazalici:

"Gospodine Mazalica, možda vi manje trošite struje, jer nemate kose, pa se brže operete i manje vode trošite", rekao je Stanivuković.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.