28.9.2019. 8:16
3
Nakon upada u redakciju Radio Sarajeva uhapšene dvije osobe
Dvije osobe uhapšene su u petak navečer nakon upada u redakciju portala Radio Sarajeva, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica prilikom posjete redakciji. S njim su bili i premijer KS Edin Forto i ministar komunalne privrede Srđan Mandić.

Katica je potvrdio da će nad dva lica koja su 1990. i 1991. godište biti provedena kriminalistička obrada, a zatim biti predata na postupanje Tužilaštvu KS. 

Upad huligana koji su se predstavili kao navijači FK Sarajevo i držanje urednika i novinara tog portala kao taoce i prijetnje po život osudili su svi mediji u BiH, institucije, ambasade. 

Društvo novinara BiH također je osudilo ovaj upad tražeći da nadležni organi provedu brzu istragu i sankcionišu počinioce. 


(Patria/Admir Oručević)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.