12.10.2019. 12:40
0
Uviđaj u vezi s ubistvom na Stupu još traje
Uviđaj u vezi s ubistvom u sarajevskom naselju Stup, kojim rukovodi dežurna tužiteljica Tužiteljstva Kantona Sarajevo (KS), još traje, a žrtva je ženska osoba, rođena 1994. godine, potvrđeno je Feni u Tužiteljstvu.

Iz tog tužiteljstva su precizirali kako osumnjičeni za ubistvo još nije lišen slobode, demantirajući medijske spekulacije o njegovom hapšenju.

Identitet tragično stradale djevojke još nije poznat, osim da je bila 1994. godište, a kako je ranije saopćeno, beživotno tijelo ženske osobe pronađeno je rano jutros ispred restorana nadomak Heco pijace.

Kako je Feni kazala glasnogovornica Tužiteljstva KS Azra Bavčić, nakon što uviđaj bude završen i kada bude poznato više detalja, javnost će o tome biti blagovremeno obaviještena.



(FENA / Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.