21.10.2019. 13:44
0
Porodica u očaju: Sumnja se da je žena izgubila život u zapaljenoj kući
Mještane banjalučkog naselja Lazarevo uznemirio je požar u ovom dijelu grada.
Pripadnici Vatrogasne brigade Banja Luka još se bore s vatrenom stihijom koja je danas zahvatila skladište u blizini tržnog centra „Bingo“ u banjalučkom naselju Budžak. 

Skladište se nalazi iza kuće u kome se nalaze proizvodi od spužve. Vatra se brzo proširila na kancelarije i prodajni objekt.

Kako javlja naš fotoreporter s lica mjesta, trenutno je haotično stanje, jer je procurila informacija da jedna žena nije uspjela na vrijeme napustiti objekt te da je izgorjela. Prema nepotvrđenim informacijama, riječ je 64-godišnjakinji.

Jauci i plač članova porodice nastradale, koji su stigli na mjesto tragedije, prolamaju se naseljem Budžak. Iz banjalučke policije nisu nam mogli potvrditi niti demantirati ovu informaciju. Požar, naime, još nije ugašen, tako da ni tijelo nije izvučeno.

Uporedo su intervenirale i ekipe Hitne pomoći, budući da je članovima porodice pozlilo. Ljekarska pomoć ukazana je i radnicima koji su učestvovali u gašenju vatrene stihije. Kako saznaje Avaz, riječ je o lakšim povredama.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.