30.10.2019. 19:01
0
Stanivuković: Ostajem kandidat za gradonačelnika
Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković rekao je Srni da ostaje kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke, naglasivši da prema istraživanjima javnog mnjenja ima najveće šanse da zauzme tu poziciju nakon narednih lokalnih izbora.

"Jasno sam rekao da sam nastrojen da radim za opšte dobro svih Banjalučana. Ako se naredne godine u maju pojavi bilo koji bolji kandidat od mene i bude imao veće šanse, biću spreman da ga podržim. On ne mora biti stranačka ličnost iz redova opozicije, može biti i nestranačka ličnost iz reda nezadovoljnih građana", rekao je Stanivuković.

Odgovarajući na pitanje da li je u dogovoru sa opozicionim partijama i grupom "Pravda za Davida" odlučio da povuče kandidaturu za gradonačelnika i prepusti je stranačkoj koleginici Jeleni Trivić, Stanivuković je naveo da je riječ o spekulacijama.

"Ideju o tome da Banjaluka bude što bolja upravo sprovodim sa Jelenom Trivić i radim s njom na tome", rekao je Stanivuković, koji je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini, prenosi Srna.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.