31.10.2019. 13:58
0
Raiffeisen banka donirala tri igrališta ukupne vrijednosti preko 43.000 KM
Predstavnici Banke s malisanima
Ucenici OS Isak Samokovlija
Rafa Zirafa igraliste u Livnu
Rafa Zirafa igraliste u Banja Luci
U 2019. godini postavljena Rafa Žirafa igrališta u vrtićima u Livnu, Bosanskoj Krupi i Banjoj Luci, a više od 700 mališana posjetilo Raiffeisen Centralu i poslovnice povodom Svjetskog dana štednje
Posvećenost ovom projektu se temelji na Raiffeisen vrijednostima i osnovnim principima strategije održivosti naše Grupacije, u skladu s kojima Banka nastoji doprinijeti zajednici u kojoj posluje. Obilježavajući Svjetski dan štednje na ovaj način smo Bosnu i Hercegovinu učinili bogatijom za 33 dječija igrališta. Vodili smo računa i o sigurnosnom aspektu kao i zaštiti okoliša, te da mobilijar zadovoljava sve neophodne standarde. Vjerujem da će nova igrališta mališanima biti zabavna i da će tu rado provoditi svoje vrijeme“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Tokom ove godine postavljena su i svečano otvorena Rafa Žirafa igrališta u: Dječijem multietničkom inkluzivnom vrtiću „Sunčani most 2“ iz Livna, Dječijem obdaništu i domu učenika Bosanska Krupa, te Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banja Luka, a u okviru projekta koji Raiffeisen banka u saradnji s Western Unionom realizuje još od 2008. godine. Ukupna vrijednost ova tri igrališta premašuje 43.000 KM. 

Već tradicionalno, povodom Svjetskog dana štednje Raiffeisen banka ugosti veliki broj mališana. Ove godine poslovnice i Centralu Raiffeisen banke je posjetilo preko 700 djece iz škola i vrtića. Oni su imali priliku da se, u prijatnoj i veseloj atmosferi, upoznaju s osnovama bankarskog poslovanja te im je još jednom naglašen značaj štednje za bolju budućnost.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.