13.11.2019. 16:30
0
U Tuzli nestao Dino Okanović: Porodica moli za pomoć
Dino je jučer oko 13:00 sati izašao iz vozila svoje majke kod Doma zdravlja u Tuzli, rekavši da će u kafić “Merak” i da će se kući vratiti do 15:00 sati.

Brat nestalog otišao je u pomenuti kafić, te nakon razgovora sa konobarom, saznao da Dine tamo nije bilo.

Dino Okanović (23) je visok 185 cm. Na sebi je imao prirodno plavu kosu uredno pošišanu, plave oči, svjetlijeg tena te nosi dioptrijske naočare. Imao je tamno plavu kožnu jaknu, donju trenerku crne boje, te majicu kratkih iste boje. Na nogama je imao sive patike, a na glavi kačket teget plave boje, prenosi Freshpress portal.

Porodica moli sve koji ga vide ili znaju nešto o dječaku da odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu, brojevi telefona na koje ih možete kontaktirati su +38761884623 i +38761845066.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.