16.11.2019. 17:44
0
Pronađen 12-godišnji Vedad Čolaković
Dvanaestogodišnji Vedad Čolaković, kojeg porodica traži od 11:30 sati, pronađen je nedavno na području sarajevske općine Novo Sarajevo.

Dječak se u nepoznatom pravcu udaljio od kuće na Širokači, gdje živi, a zabrinuti otac Aldin odmah je alarmirao prijatelje, komšije i poznanike da krenu u potragu te da mu jave ako budu imali neke informacije.

- Prepoznao ga je građanin na području općine Novo Sarajevo i o tome obavijestio policiju, koja je odmah izašla na mjesto gdje je prijavljeno da je viđen te sačekala dolazak oca, koji je došao i potvrdio da se radi o njegovom djetetu - kazao je za Avaz Mirza Hadžiabdić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.