25.12.2019. 11:47
0
Migrant Javed Noraiz pjesmom "Ružo rumena" očarao Tuzlake, nagrađen aplauzom i bakšišom:
U okviru tuzlanske manifestacije "Zimski grad" sinoć je na Trgu slobode u Tuzli svoj nastup imao legendarni Nesib Delibegović Nesko.

Nesko je svoje sugrađane obradovao svojim, ali i hitovima drugih popularnih izvođača, a na kraju njegovog koncerta mikrofon je uzeo Noraiz Džaved (Javed) iz Pakistana, koji je svojim pjesmama na bosanskom jeziku koje su objavljene na društvenim mrežama zadivio sve.

Sinoć je, uz pratnju orkestra, na najvećem trgu u BiH otpjevao pjesmu „Ružo rumena“ i pobrao simpatije svih prisutnih na Trgu slobode.

Javed je u BiH stigao prije 10-ak dana, a za veoma kratko vrijeme nikoga svojim pjesmama nije ostavio ravnodušnim. 
Tuzlacima se ova izvedba očito svidjela pa su Javeda nagradili aplauzom i bakšišom. 

Javed je izjavio kako je sretan što je svojim glasom i pjesmom obradovao ljude, ali i tužan što ga je sudbina natjerala da svoju životnu sreću traži daleko od rodne grude.







(Lejla Trle) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.