14.1.2020. 16:00
0
Jägermeister coolpack donosi cool nagrade za cijelu ekipu!
Zima je došla, noseći svoje čari. Skijanje, sankanje, boardanje, planinarenje ili druženje uz kamin, nezaobilazne su aktivnosti svakog ljubitelja zime, snijega i planine.

Zdravica sa ekipom, ledeno hladnim shotom sada je moguća bilo kada i bilo gdje. Jägermeister coolpack, kompaktno, nelomljivo pakovanje omogućit će vam da nazdravite sa ekipom i u najekstremnijim uslovima -  coolpack je uvijek spreman. Zapremine 350 ml, Jägermeister ledeno hladan coolpack je sve što je potrebno za početak zimske avanture.  

 Osim uvijek savršenog okusa, Jägermeister cool pack ove godine donosi i cool nagrade.

Svaki Jägermeister coolpack "opremljen" je specijalnim kodom. Pronađite kod, upišite ga sa svojim podacima na webstranici coolpack.ba i osvojite vrijedne nagrade. Jägermeister nagrađuje 3 sretne osobe zimskim 5* vikendom na Vlašiću za četveročlanu ekipu, a Jäger tim spremio je i mnoštvo ostalih cool poklona. 

Nagradna igra traje do  31.1.2020., kada će biti izvučeni sretni  dobitnici. 

Nazdravi sa ekipom, zaigraj i osvoji nezaboravan zimski vikend na Vlašiću za sebe i svoju ekipu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.