15.1.2020. 11:03
1
Dodik u emisiji RTS-a: Pusti Bakira, to je blefiranje. On je lažov jedan najobičniji!
FOTO: Source.ba / Arhiva
Komentarišući donošenje "Programa reformi", Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, je rekao da to nije Godišnji nacionalni plan nego program reformi koji ne prejudicira članstvo BiH u NATO, prenosi danas portal Oslobođenje.

Piše: Haris Ahbabović

Citirajući američkog ambasadora, Dodik kaže da mu je rekao sljedeće:

"Mi smo u tijesnoj vezi sa NATO-om. Ovo će se zvati onako kako se zove i neće biti osnova ni za kakve integracije. Šta sad ja, može mene da prevari američki ambasador", rekao je Dodik u emisiji Upitnik, emitovanoj u programu RTS-a.

Upitan zašto je Bakir Izetbegović rekao da je deblokiran put u NATO i zašto vam se zahvalio jer ste,kako je rekao, imali snage da to učinite, Dodik je rekao:

"Pusti Bakira. To je blefiranje, zovite me za dvije godine pa pitajte je li bio upravu, nemojte me sad pitati. Lažov jedan najobičniji. Kakvo deblokiranje, nije ni bio na toj sjednici, nije mogao ni da čuje američkog ambasadora i ostale ambasadore Kvinte. Ja sam imao priliku da sa njima razgovaram. Poslaću vam stenograf da vidite", rekao je Dodik u emisiji.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.