21.1.2020. 11:57
0
U centru Sarajeva lopov opljačkao apoteku uz prijetnju razbijenom flašom
Sarajevskoj policiji prijavljena su u ponedjeljak tri razbojništva koja su se dogodila tokom vikenda i u ponedjeljak.

E.F. iz Sarajeva jučer je prijavio da je dana 18.01.2020.godine oko 05,00 sati u ulici Radnička, općina Novo Sarajevo, od strane nepoznatog lica, nad njim izvršeno krivično djelo razbojništva. 
„Tom prilikom NN lice je uz upotrebu fizičke snage, od istog otuđilo mobilni telefon, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu“.

U 14,00 sati, u službene prostorije Treće PU pristupila je V.B. iz Sarajeva i prijavila da je dana 19.01.2020. godine oko 18,30 sati u ulici Ložionička, općina Novo Sarajevo, od strane nepoznatog lica, nad njom izvršeno krivično djelo razbojništva. 

„Tom prilikom NN lice je uz upotrebu fizičke snage, od iste otuđilo torbu sa novcem, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu“. 

Dana 20.01.2020. godine u 17,25 sati, obaviještena je Prva PU da je u ulici Patke, općina Stari Grad Sarajevo, od strane nepoznatog lica, izvršeno krivično djelo razbojništva nad uposlenicom u apoteci “Al Hana”. 

„Tom prilikom maskirano NN lice je uz prijetnju razbijenom staklenom flašom, otuđilo određenu sumu novca, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu“, navodi se u izvještaju Uprave policije MUP KS. 

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca, saopćeno je iz Uprave policije MUP KS. 


(Patria / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.