23.1.2020. 13:00
3
Abdulah Skaka "Muškarac godine 2019", umjetnik godine Božo Vrećo
Gradonačelnik Skaka dobio je priznanje "za veliki doprinos promociji dobra, pozitivnih procesa i odgovornosti u javnom djelovanju"

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka dobitnik je laskave titule "Muškarac godine 2019".

U Narodnom pozorištu u Sarajevu sinoć je upriličena manifestacija "Izbor muškarca godine 2019" u organizaciji Media PR agencije i SNL Magazina.

Gradonačelnik Skaka dobio je priznanje "za veliki doprinos promociji dobra, pozitivnih procesa i odgovornosti u javnom djelovanju".

"Svaki put kažemo i mislimo da je ovogodišnja ceremonija bila najbolja do sada. Sada se to i desilo. Veliki trud i rad stoji iza same organizacije. Sretni smo što smo na sceni Narodnog pozorišta imali Sarajevsku filharmoniju", izjavio je Sanel Hadžić, urednik SNL magazina i vlasnik licence Izbor muškarca godine.

Veliki umjetnik koji iza sebe ima zaista impresivnu karijeru, Safet Zec, nosi titulu za životno djelo 2019. Ličnost godine je Filippo Tattonni Marcozzi. Izvođač godine je Džejla Ramović, Glumac godine je Nusmir Muharemović, dok je Kaftan studio dobitnik titule Modni brend 2019., a titulu Umjetnika 2019. godine ponio je Božo Vrećo.

Posebno zanimljiva kategorija i ove godine bila je Najutjecajnija osoba na društvenim mrežama 2019, a dobitnik priznanja u ovoj kategoriji je Ajdin Hasanić. Titulu Humanista godine ponijelo je udruženje Pomozi.ba, dok je priznanje za društvenu odgovornost u 2019 dobio Samir Kurtović.

Zvonko Komšić je TV lice godine, a Faris i Rešad Začina proglašeni su menadžerima godine 2019, dok je sportista godine fudbaler Mersudin Ahmetović. Muški model godine je Ernest Duraković.

I ove godine najbolji su dobili specijalno priznanje statue mistera.


(FENA/ Lejla Trle) 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.