13.2.2020. 12:37
0
Stanivuković: U nedjelju prva izložba tužbi
Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković najavio je za nedjelju, 16.februara, prvu izložbu tužbi, prekršajnih naloga i krivičnih postupaka koji se vode u institucijama RS-a protiv njega i drugih građana.

Na posebnom štandu u Banjoj Luci izložit će svoje tužbe, a to će uraditi i njegove kolege iz parlamenta Jelena Trivić i Nebojša Vukanović.

Stanivuković je rekao da izložbu „pravi“ kako bi, kako je naveo, svijet vidio kako se živi u RS i Banjoj Luci, u kojoj se brani stajanje na trgu ili sloboda mišljenja.

Pozvao je sve građane da i oni, u nedjelju, u pet do 12 sati, prilože svoje tužbe, kako bi se, tvrdi, na taj način promijenilo stanje ugnjetavanih, proganjanin i neistomišljenika, ali koji vole i žele da se bore za RS.

-Tužbe treba da imaju kriminalci, ratni profiteri i oni koji su ovu zemlju opustošili, a mi da budemo slobodni - rekao je Stanivuković na konferenciji za novinare i dodao da njemu dan počinje s tužbama i da se trenutno protiv njega vodi 17 sudskih postupaka.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.