13.2.2020. 13:33
0
Mektić: Dodik laže, ja ću nastaviti s radom i odlučivanjem
Dragan Mektić, zastupnik SDS-a u Predstavničkom domu PS BiH kazao je da će on glasati u Parlamentu BiH i učestvovati u radu komisija, jer vjeruje da će Milorad Dodik pristati i na ovu odluku Ustavnog suda, kao što je ranije pristao i na NATO, tablice...

Kao drugi razlog što neće poštovati odluku koja je jučer donesena u RS naveo je činjenicu da nije nikada napravljen zakon o restituciji.

"Da su oni htjeli, a evo na vlasti su 15 godina mogli su zemljište vratiti stvarnim vlasnicima. Onda ne bi bilo ni vlasništvo države BiH ni RS već ljudi kojima je davno oteto zemljište. Ali znam ja šta hoće Dodik, on bi poljoprivredno zemljište, pa pretvorio bi ga u građevinsko pa prodao. Dodik laže, on neće napustiti institucije BiH. Evo ja ga pozivam da napusti, pa da vidim šta će biti", kazao je Mektić.

Kazao je da se nije čuo ni s kim u stranci i da ne zna hoće li imati neke posljedice, ali da će on nastaviti s radom i odlučivanjem.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.