14.2.2020. 14:58
0
PDP: SNSD je prekršio zaključke koje je sam predložio
Trebalo je samo dva dana da Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) prekrši zaključke koje je predložio njihov lider Milorad Dodik na sastanku parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske kod predsjednice RS Željke Cvijanović i ipak učestvuje u odlučivanju u zajedničkim institucijama BiH, saopćeno je iz Partije demokratskog progresa (PDP).

Tvrde da je i glasanje protiv u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH učestvovanje u odlučivanju.

-Na ovaj način su još jednom pokazali nedosljednost, da ne drže ni do riječi, ni do svog potpisa. Ako uzmemo u obzir samo period od Opštih izbora 2018. godine, svih prekršenih obećanja o djelovanju u Sarajevu, po ko zna koji put se nameće pitanje o ozbiljnosti i dosljednosti ove stranke - navode iz PDP-a.

(Fena)

SNSDPDP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.