27.2.2020. 16:15
1
Oko 17 posto čitatelja Source.ba portala smatra da plate političara u BiH nisu enormno visoke
Čitatelje Source.ba portala smo upitali jedno sasvim jednostavno i prosto pitanje: "Primanja političara u BiH su enormno visoka?"

Piše: Haris Ahbabović

Teško je pobrojati sve one koji su na "grbači" ove zemlje nakon rata, pa do danas, ali kada kažete "najdugovječniji političar" uvijek pomislite na par istih ljudi koji se godinama, da ne kažemo desetljećima, pomiču po političkom nebu u Bosni i Hercegovini. 

Neki od njih su već zaradili i svoje prve milione, a nedavno smo pisali o tome koji su to rekorderi po zaradi u svojim partijama.

Pitali smo vas: : "Primanja političara u BiH su enormno visoka?"

83 posto vas smatra da su plate političara u BiH enormno visoke, dok 17 posto čitatelja Source.ba portala smatra da njihove plate nisu toliko visoke.

O čemu smo to pisali prije dva dana pogledajte OVDJE.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.