28.3.2020. 7:57
0
Tri nova slučaja zaraze koronavirusom u Sarajevu, jedan u Konjicu
Četiri nova slučaja zaraze koronavirusom u BiH potvrđena su u noći s petka na subotu.

Riječ je o osobama sa područja Sarajeva, koje su se našle među 37 testiranih brisova od kojih su 34 bila negativna. Kako saznajemo, riječ je o dvije osobe sa područja Općine Centar dok je jedan sa područja Općine Ilidža.


Također, testiran je 21 bris sa područja Goražda i među njima su svi na sreću bili negativni.

Testirano je 13 osoba, a jedna je pozitivna. Na području grada Konjic sada je zaraženo 21 osoba, a gotova svi slučajevi su povezani sa godišnjicom kompanije Igman.

Novim potvrđenim slučajevima ukupni broj u Bosni i Hercegovini jutros je porastao na 240, a samo u glavnom gradu zemlje do sada je registrovano 13 slučajeva. Umrle su četiri osobe,a njih pet se oporavilo.

 
Podsjećamo, u BiH od koronavirusa zaraženo je 240 osoba. U bh. prijestonici registrirano je 13 slučajeba. Također, četiri osobe su preminule uslijed zaraze koronavirusom, a pet se oporavilo.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.