29.3.2020. 13:41
0
Glamoč: Okupljanja do 20 osoba uz poštivanje zaštitnih mjera
- Nihada Glamoč, komandatica Kantonalnog štaba civilne zaštite kazala je da je Vlada KS donijela zaključak koji će biti u vidu naredbe KŠ CZ u vezi okupljanja građana.

„Sva okupljanja i javna i privatna iznad 20 osoba će se zabraniti, a do 20 osoba se moraju poštivati mjere socijalne distance i što se tiče zaštitne opreme“, kazala je Glamoč.

Ona je kazala da se radi sve kako bi se došlo do svih osoba starijih od 65 godina kako bi im se uručila pomoć. 

Dezinfekcija stambenih objekata, javnih površina se nastavlja i u narednima danima te aktivosti bi trebale biti završene, kazala je Glamoč. 

(Patria) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.