2.4.2020. 13:21
0
Predsjedništvo BiH obavilo konsultacije video-linkom
Predsjedništvo Bosne i Hercegovine obavilo konsultacije video-linkom, redovna sjednica zakazana za ponedjeljak 6. aprila 2020. Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je danas na konsultacijama putem video-linka analiziralo stanje prouzrokovano pandemijom korona virusom i posljedicama koje će pandemija imati na ekonomiju.

Razgovarano je i dodatnim mjerama koje je potrebno poduzeti na nivou Predsjedništva BiH.  Članovi Predsjedništva BiH su se usaglasili da redovna sjednica Predsjedništva BiH bude
održana u ponedjeljak, 6. aprila 2020., također video-linkom.

Na dnevnom redu će se naći konsultacije o budžetu institucija BiH, a u sjednicu će biti uključeni predsjedavajući Vijeća ministara BiH i ministar finansija.Predsjedništvo BiH će na
redovnoj sjednici razmatrati i izvještaj Vijeća ministara BiH o mjerama poduzetim na sprječavanju pandemije korona virusa i mjerama koje se poduzimaju na ublažavanju ekonomskih posljedica.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.