26.4.2020. 13:40
1
Vojin Mijatović: Da Sebija proda svoje skupe torbe imali bi za respiratore
Neka me nazivaju četnikom i balijom,neću da šutim. Ja sam za radikalan pristup, ja bih na ulici poveo narod protiv diktatora, rekao je između ostalog, potpredsjenik SDP-a Vojin Mijatović tokom gostovanja na Face televiziji u dnevniku Senada Hadžifejzovića.

Ovo su neke od izjava:

Kada Dodiku ponestane ideja,trči kod svog ludaka Vučića! Šta je dobio od Rusije i Srbije? Dobio je dva ruska “tamića” i deset pijanih Rusa ! Prskali su nekom hemijom RS! Iz Srbije su dobili pola kamiona !
Zašto šute doktori,zaštone kažu da je Seka gospodar života i smrti u Sarajevu?

Njih trojica imaju tri private države! Dodik kopira, loše, Orbana, sam donosi odluke,on odlučuje o svemu!

Radončić i Komšić privjesci SDA

Čović je kao jež,kada ga napadnu on se skupi! Čoviću će na nos izaći Plenković i Milanović! Pazite:OHR koji treba da nam čuva državu,traži od te države da zaštiti OHR od Dodika a onda ih Komšić brani od Dodika?! Radončić i Komšić pristali da budu privjesci SDA,ne pitaju se ni za šta!

Fahro me iznenadio,on je kao podvojena ličnost! Lako mu je maltretirati Džaferovića! Idu javne nabavke,pljačka,krađa! Neće vlade ništa iz budžeta dati radnicima,odugovlače,vidjet ćete-nećemo imati hljeba,ide glad, prenosi Oslobođenje.

Samo su neke od stvari koje je Mijatović izgovorio, poogledajte video:



(Lejal Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.