7.5.2020. 11:22
1
Šahman zatražila da se prvo raspravlja o nabavci maski: Neće se politika prepucavati preko leđa mog sina, neće SDA zataškavati svoje respiratore
Hitna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo počela je danas na kojoj će zastupnici razmatrati tri tačke dnevnog reda po hitnoj proceduri.

Zastupnici će razmatrati Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Budžeta Kantona Sarajevo za 2020. godinu., zatim Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o izvršavanju Budžeta Kantona Sarajevo i Prijedlog zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica i uštedama u Kantonu Sarajevo.

Zastupnica SBB-a Bilsena Šahman zatražila je da se hitno raspravlja o nabavci maski za Civilnu zaštitu KS preko firme koja je u vlasništvu njenog sina Bariša Bejtovića, prenosi Avaz. 

- Prvo maske pa sve ostalo - kazala je Šahman i nastavila

- Neće se preko leđa mog sina izvršavati politička prepucavanja, neće SDA zataškavati svoje respiratore, neće napadati Našu stranku jer mu je babo iz Naše stranke, neće napadati NiP jer je tamo NiP-ov čovjek koji nema veze ni sa čim. Evo i njega ispitajte. Neće SDP tražiti da ja podnesem izvještaj o sukobu interesa, a ja ću ga podnijeti, ali će ga podnijeti i oni jer ima više sukoba interesa – kazala je Šahman.


(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.