11.5.2020. 10:22
0
Uhapšeni zbog napada na policajce u karantinu u Milićima
Policija u Milićima uhapsila je dvije osobe, inicijala Ž.Đ. i Z.M., zbog sumnje da su sinoć napali policajce u lokalnom karantinu.

Ž.Đ. i Z.M. narušavali su javni red i mir u karantinu i nakon dolaska policije, čije pripadnike su vrijeđali i fizički napali.

- Jedan policajac je zadobio i tjelesne povrede, saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Krivičnim zakonom RS propisana je kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina, ukoliko je policajcu na dužnosti nanesena tjelesna povreda.

Iz Policijske uprave Zvornik osuđuju svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i pozivaju građane da se uzdrže od takvog ili sličnog ponašanja.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.