1.6.2020. 12:06
0
"SBB ne može podržavati kriminal Fahrudina Solaka i Fikreta Hodžića. SBB će podržati smjenu Fadila Novalića, kao i smjenu Vlade FBiH!"
Prema pisanju medija u BiH, u Parlamentu FBiH predat je prijedlog izglasavanja nepovjerenja Vladi FBiH zbog afere "Respiratori".

Piše: Haris Ahbabović

Zastupnica SBB-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, Sanela Prašović - Gadžo, napisala je na svom Facebook profilu kako će SBB i ona podržati smjenu Vlade FBiH koju predvodi Fadil Novalić, koji je osumnjičen u aferi "Respiratori".

"Želim kazati da SBB ne može podržavati sistemsku korupciju, kao ni kriminal od direktora FUCZ-a Fahrudina Solaka i direktora firme Srebrena malina Fikreta Hodžića. SBB će u Predstavničkom domu podržati smjenu premijera Fadila Novalića, kao i smjenu Vlade FBiH", napisala je Sanela Prašović - Gadžo.

Spomenuti prijedlog za smjenu Novalića i Vlade FBiH je potpisalo više od 20 zastupnika Naše stranke, SDP-a, NiP-a, PDA, A-SDA i Nezavisnog bloka. Kako je ranije objavljeno, prijedlog nisu potpisali zastupnici SDA, HDZ,a DF-a, SBB-a, SD-a i GS-a.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.